«Fantasia de Pegàs»

Aquest cop començaré a publicar les traduccions per a subtitulació que realitzo d’alguns openings de les sèries d’animació japonesa en llengua catalana moltes de les quals em van marcar en el seu moment. Així que de moment us presento la meva versió de «Fantasia de Pegàs» que també trobareu penjat al meu canal de Youtube. Per a llegir els subtítols heu de prémer la icona al marge dret de la pantalla. Desitjo que us agradi aquesta versió d’aquesta meravellosa cançó. No oblideu de deixar la vostra opinió! Fins aviat!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s